Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Algerije meldt grootste olievondst in 20 jaar

Het Algerijnse ministerie van energie heeft zaterdag de vondst gemeld van een olieveld dat ongeveer 1,3 miljard vaten olie zou kunnen bevatten. Het gaat om de grootste olievondst in Algerije sinds twintig jaar. Volgens energieminister Youcef Yousfi ligt het veld in de zuidelijke regio Hassi Messaoud, waar zich de voornaamste Algerijnse oliebronnen bevinden. Hij zei dat het staatsoliebedrijf Sonatrach onconventionele technieken - ook wel bekend als fracking - zal gebruikten om 50 procent meer uit de reserves te halen. Het gasveld zal de komende drie, vier jaar benut worden. Algerije is een van de grootste leveraars van gas aan Europa.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X