Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst blijft in Emmen

Het kantoor van de Belastingdienst blijft in Emmen en daarmee blijven 280 arbeidsplaatsen behouden. De gemeente Emmen is erg blij met deze uitkomst, omdat begin vorig jaar nog aangekondigd werd dat de Belastingdienst uit Emmen zou verdwijnen.

Wethouder Bouke Arends van Economische Zaken en Werkgelegenheid is erg tevreden met dit resultaat: 'Toen vorig jaar het bericht kwam, dat de Belastingdienst zou verdwijnen, hebben we samen met de provincie en ons bedrijfsleven een stevige lobby ingezet om de Belastingdienst voor Emmen te behouden. Ook politieke partijen hebben een belangrijke rol gespeeld door het vertrek van de Belastingdienst bij hun landelijke fracties aan te kaarten. De inzet was ook om zoveel mogelijk arbeidsplaatsen te behouden. En dat is gelukt!'

Begin 2012 werd aangekondigd dat het kantoor van de Belastingdienst definitief uit Emmen zou vertrekken, omdat het Rijk moet bezuinigen. Dankzij een intensieve lobby en medewerking van overheden, politieke partijen en het bedrijfsleven uit de regio is het gelukt Emmen op de kaart te houden als plaats waar een Rijksdienst thuishoort. Juist in deze economisch moeilijke tijden investeert de gemeente Emmen in werkgelegenheid. De gemeente Emmen is erg blij dat het Rijk dit ook inziet en dat het gelukt is de werkgelegenheid van de Belastingdienst voor Emmen te behouden. Waar de Belastingdienst straks in Emmen gevestigd wordt, is nog niet bekend.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X