Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Heerema plaatst op Noordzee ‘zee-stopcontact' voor TenneT

Heerema's kraanschip Thialf heeft 17 augustus het grootste offshore omvormer platform, DolWin alpha, geïnstalleerd in de Duitse Noordzee, 75 kilometer ten noorden van Borkum. Dit ‘zee-stopcontact' sluit grote windturbineparken aan op het elektriciteitsnet. Het gele gevaarte (‘topsides') is 62 meter lang, 42 meter breed, 42 meter hoog en weegt meer dan 9.000 ton.

Heerema Fabrication Group kreeg in januari 2011 het contract voor engineering, procurement en construction (EPC) van hoofdaannemer ABB. Vervolgens is de fabricage van de topsides gestart op HFG's Zwijndrecht fabricagefaciliteit en het 4.100 ton wegende jacket op de Heerema Vlissingen werf. De bouw van het platform bij HFG in totaal meer dan 2 miljoen manuren werk. In de zomer van 2012 is het jacket (onderstel) opgeleverd en geïnstalleerd door HMC's Thialf in de Duitse Noordzee. Dit grootste kraanschip ter wereld zette er 17 augustus de topsides op. Tien dagen eerder vertrok de DolWin Alpha topsides uit Schiedam naar de uiteindelijke offshore bestemming.

‘De installatie is een belangrijk moment voor TenneT', zegt directeur Lex Hartman van netwerkbeheerder TenneT. In 2014 zal DolWin1 800 MW schone groene energie kunnen transporteren naar het Duitse net.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X