Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Volledige IBAN doorgeven als om rekeningnummer wordt gevraagd

Krijgt u nog geld van de Belastingdienst en weten wij uw rekeningnummer niet? Dan sturen wij u een formulier waarop u uw rekeningnummer moet vermelden: een ‘Opgaaf IBAN (rekeningnummer)’. Vermeld altijd uw volledige IBAN als u dit formulier invult. Als u niet uw volledige nummer invult, kunnen wij geen geld aan u overmaken.

Uw IBAN is een langer rekeningnummer dan u gewend was. Een Nederlands IBAN begint met landcode NL, gevolgd door een controlegetal van 2 cijfers en een bankcode van 4 letters. Het IBAN eindigt op uw rekeningnummer zoals dat bijvoorbeeld op uw betaalpas staat.

Waar vind ik mijn IBAN?
Uw IBAN staat op uw rekeningafschriften. U vindt uw IBAN ook in de omgeving waarin u internetbankiert. Een voorbeeld van een IBAN vindt u in de toelichting De Belastingdienst is over op IBAN.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X