Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Verhuurderheffing

Sinds 1 januari 2013 geldt de Wet verhuurderheffing. Dit is een nieuwe regeling. U krijgt hiermee te maken als u meer dan 10 huurwoningen bezit met een huurprijs lager dan € 681,03. U moet dan aangifte doen en waarschijnlijk verhuurderheffing betalen. Hier vindt u informatie over wat de nieuwe regeling voor u betekent.

Hebt u van ons een aangiftebrief gekregen en wilt u meteen aangifte doen? Ga dan direct door naar:
Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord op het beveiligde gedeelte van onze internetsite. Kijk onder ‘Overige formulieren’ en kies ‘Aangifte verhuurderheffing 2013 voor ondernemers’.
Log in met behulp van uw DigiD.

Krijgt u hulp bij uw aangifte en wilt u die persoon machtigen? Gebruik dan een DigiD-machtiging.

Hebt u geen uitnodiging gekregen, maar denkt u dat u wel aangifte moet doen? Of wilt u meer weten over de aangifte? Neem dan contact op met Helpdesk verhuurderheffing: 0800 – 235 83 50 (vanuit het buitenland: +31 88 151 22 66), bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X