Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Uitwisselen belastinggegevens per 2014

Vanaf volgend jaar moeten landen kunnen beginnen met het automatisch uitwisselen van belastinggegevens van bedrijven en personen. Dat voorstel doet de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (Oeso) zaterdag aan de G20, de twintig grootste landen.

Het basisplan werd opgesteld door een aantal Europese landen en de VS en de verwachting is dat de G20 in het najaar instemt. 119 landen, waaronder de Europese Unie, hebben tot nu toe groen licht gegeven voor de medewerking aan het uitwisselen van informatie. Het gaat dan bijvoorbeeld om informatie over de ontvangen rente, het saldo op de rekening of de inkomsten uit beleggingen.

De komende maanden moeten de exacte randvoorwaarden duidelijk worden, zowel inhoudelijk als operationeel. Het voorstel volgt op de vrijdag aangekondigde plannen tegen belastingontwijking door multinationals.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X