Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Terugvorderen toeslagen na fraude werkt nauwelijks

Het lukt de overheid maar nauwelijks om het geld terug te vorderen dat door belastingfraudeurs is eigengemaakt. Dit meldt RTL Nieuws op basis van een brief van minister van Veiligeid en Justitie Ivo Opstelten. De brief is officieel nog niet openbaar gemaakt.

Tot nu toe is er slechts vijf ton teruggevorderd, terwijl de fraudeurs al zo'n zestien miljoen euro hebben buit gemaakt. Van de 280 zaken zou er sinds 2006 van ééntje geld zijn teruggekomen. Tachtig fraudeurs zijn inmiddels veroordeeld.

Eerder dit jaar kwam aan het licht dat Oost-Europese bendes op grote schaal fraudeerden met Nederlandse toeslagen. Staatssecretaris Frans Weekers kwam destijds flink onder vuur te liggen vanwege de kwestie en beloofde beterschap. Al het geld zou worden teruggehaald. Dit lijkt volgens RTL Nieuws moeilijker dan gedacht.

Het CDA heeft al laten weten het resultaat te mager te vinden. De partij zal een wetswijziging voorstellen om het terugvorderen van het geld makkelijker te maken.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X