Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Teleurstelling banenverlies Belastingdienst

De gemeente Emmen is zwaar teleurgesteld in de plannen van minister Blok. Hij stelt de Tweede Kamer voor om maar 113 van de 300 banen bij de Belastingdienst in Emmen te behouden.

Als dit doorgaat, dan heeft het Rijk hier in de afgelopen jaren al meer dan 650 banen geschrapt. De gemeente zet zich op allerlei manieren in om zoveel mogelijk inwoners aan het werk te krijgen en te houden. De gemeente vindt het erg teleurstellend dat het Rijk zoveel banen uit Emmen laat verdwijnen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X