Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Haagse rechters willen portret met Máxima niet in rechtszaal

Haagse rechters doen uitspraken namens de koning, en dus wensen de magistraten geen portret met zijn echtgenote in de zittingszalen. Máxima is daarom van de muur gehaald. Dat schrijft het AD.

De magistraten weigerden recht te spreken in haar 'aanwezigheid'. De officiële staatsiefoto van koning Willem-Alexander met Máxima sierde pas sinds begin juli drie grote zittingszalen, maar is nu weer van de muur. 'Kennelijk hechten enkele rechters in Den Haag zeer aan tradities', zegt een woordvoerder. 'Ze volgen de formele lijn om uitspraken te doen in naam van het staatshoofd, ook al is dat al jaren niet meer wettelijk vastgelegd.'

Er zijn drie staatsieportretten, twee waarop de koning alleen staat. Het bestuur van de rechtbank had de foto van het koningspaar gekozen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X