Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Robelco Tax Services is gestart op 1 juni 2013!

Tijdelijke mededeling
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de inhoud van deze site. Graag uw begrip!

Wij zijn u al graag van dienst!

Wij geloven in een persoonlijke, flexibele en directe manier van werken. Onze diensten worden afgestemd op de unieke behoeften van onze relaties. Bij Robelco Tax Services staat de relatie centraal! Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Bel +31 (0) 180 85 85 85. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren (van 8:30 tot 18:00 uur) telefonisch bereikbaar.

Of u kunt een e-mail zenden aan info@robelco.nl voor meer informatie.

Wat kan Robelco Tax Services voor u betekenen?

Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en kundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!


Robelco Tax Services, at your service!

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X