Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Veranderingen 2016

Vanaf 1 januari 2016 verandert een aantal regelingen. Dit kan gevolgen hebben voor de belasting die u moet betalen of terugkrijgt. De veranderingen voor 2016 die in het Belastingplan 2016 zijn voorgesteld, zijn nog afhankelijk van goedkeuring door de Eerste Kamer. Het Belastingplan wordt half december behandeld in de Eerste Kamer. Later die maand leest u hier of de voorgestelde veranderingen doorgaan.


Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X