Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Litouwen officieel eurozone ingehamerd

Litouwen heeft woensdag officieel toestemming gekregen om op 1 januari volgend jaar de euro in te voeren. Alle betrokken partijen hadden al ingestemd met de toetreding van de Baltische staat, maar het voorstel is nu ook formeel in de Europese Raad van Ministers afgehamerd. Dat maakte de Italiaanse raadsvoorzitter Sandro Gozi woensdag bekend.

Het Europees Parlement stemde vorige week woensdag al met grote meerderheid in met het toetreden van Litouwen. Een ruime meerderheid van de parlementariërs vond dat de Baltische staat de afgelopen jaren voldoende hervormingen heeft doorgevoerd om de euro in te voeren. Eerder gingen ook de Europese regeringsleiders en de Europese Commissie al akkoord.

Litouwen wordt daarmee het negentiende land met de euro als betaalmiddel. Het land neemt daarmee afscheid van de Litas. Met Litouwen hebben straks alle drie de Baltische staten de euro. In 2011 voerde Estland de Europese munt al in, terwijl Letland begin dit jaar toetrad tot de muntunie.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X