Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Tijdelijke heffingskorting vroeggepensioneerden

Hebt u een nabestaanden- of wezenpensioen uit een pensioenregeling? En was u in 2013 jonger dan 50 jaar? Dan kunt u in de huidige versie van het aangifteprogramma 2013 helaas niet aangeven dat u recht hebt op de tijdelijke heffingskorting voor vroeggepensioneerden. Vanaf 1 maart is er een nieuwe versie van het aangifteprogramma 2013 beschikbaar waarin u dat wel kunt aangeven.

Hebt u al aangifte 2013 gedaan?
Hebt u al aangifte inkomstenbelasting 2013 gedaan? Download dan na 1 maart 2014 de nieuwe versie van het aangifteprogramma 2013 en doe opnieuw aangifte. Wij nemen de laatst verstuurde aangifte in behandeling. Bent u niet in de gelegenheid om opnieuw aangifte te doen? En behoort u tot de doelgroep? Dan nemen wij contact met u op.

Hebt u nog geen aangifte 2013 gedaan?
Hebt u nog geen aangifte inkomstenbelasting 2013 gedaan? Wacht dan met aangifte doen tot 1 maart 2014. Dan is de tijdelijke heffingskorting vroeggepensioneerden goed opgenomen in de aangifte 2013.

Let op!
Hebt u een nabestaanden- of wezenpensioen én een Anw-uitkering? Dan krijgt u de tijdelijke heffingskorting voor vroeggepensioneerden alleen over het nabestaanden- of wezenpensioen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X