Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nederlands pensioenstelsel handhaaft 2e plek

Nederland handhaaft zijn tweede plek op de ranglijst van beste pensioenstelsels ter wereld, hoewel de bestendigheid van het pensioensysteem in ons land wel iets is verslechterd. Dat blijkt uit de wereldwijde pensioenindex van adviesbureau Mercer, die maandag is gepubliceerd.

Denemarken, dat vorig jaar de eerste plek van Nederland overnam, blijft op nummer 1 staan. Australië handhaaft de derde plek en Zwitserland komt nieuw binnen op nummer 4, vanaf de 5e plek. De Zwitsers wisselen daarmee stuivertje met Zweden.

Het totale rapportcijfer van het Nederlandse stelsel is vergeleken met vorig jaar gedaald van 78,9 naar 78,3. ‘Dat is nog altijd een uitstekend rapportcijfer, maar de trend is neerwaarts en een aantal zaken is verslechterd', stellen de onderzoekers. Mercer vergelijkt jaarlijks de pensioenstelsels van 20 landen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X